Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För första gången

 

Vi ligger i din säng och håller om varandra efter en lång dag. Du har träffat min familj för första gången ikväll, vi spelade TP och tittade på På spåret. Du ser på mig och ler, jag frågar varför. Du pussar mig och säger med eftertryck:

 

"Min flickvän."




Fri vers (Prosapoesi) av Ericafika
Läst 322 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-06 10:23



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ett rörande uttryck från honom att han verkligen älskar dig !
2015-12-08

  blått nagellack
men jag orkar inte vad fint.
2015-12-08

  RitaBrunner
Härlig är kärlek! <3
2015-12-07

  Per Drysén
Den killen skall du vara rädd om. Naken, enkel text med stor beröringsfaktor.
2015-12-06

  Amari
Det är bara sååå rart!
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ericafika
Ericafika