Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dem....








skulle vilja skriva en bok
om alla de ensamma små



om övergivna gamla
som stirrar blint framför sig
som inte längre
väntar sig något av livet



om den unga flickan
övergiven av vuxna



men välkommen
i drogernas värld



om blicken
hos femåringen
som nyss fått veta



att pappa inte har tid
den här helgen



men också



om hoppet som bor
i en uträckt hand



om det skira löftet
som darrar i luften



när ögon möts
och någon ser




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 417 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-06 11:58



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Finstämd - sensibelt Tack !
2016-02-14

  Lars Hedlin
bra starkt fint
2015-12-09

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt och bra skrivet med hoppfullt slut...
2015-12-08

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vackert och ömsint.

Kram TBG.
2015-12-08

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vackert och ömsint.

Kram TBG.
2015-12-08

  Lasseman VIP
Ja om dom skulle man skrivit en bok.. det gör bara så ont i själen när man ser..
2015-12-07

  Lars Hedlin
Orden förmedlar du med en bra och stark känsla om hur det ser ut och känns <3
2015-12-07

  anits VIP
Mycket tänkvärt och berörande om
hur ensamheten drabbar många!
2015-12-06

  Maria Sundelin VIP
Känner igen det där
Kramar
2015-12-06

  Gisela Nordell
oj så bra du beskriver tomheten i övergivenhet och ensamhet och glädjen i att känna sig sedd
2015-12-06

  Gisela Nordell
oj så bra du beskriver tomheten i övergivenhet och ensamhet och glädjen i att känna sig sedd
2015-12-06

    Annika J
En vacker och välformulerad dikt med ett gott budskap!
2015-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Lyssna här, älskade syster:

https://www.youtube.com/watch?v=JcDmIExLujI

2015-12-06

  mare VIP
Tänkvärd
känslostark
fint avslut
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius