Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjande upp

vinden från hjärtat ilar i fingrarnas märg.
kroppen, nu en uppriven rotvälta.
sen fingrarna, hur de dinglar men stannar
likt rotvältans rötter.
vädjande upp, mot en iskall himmel.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-06 21:00



Bookmark and Share


    99knivesinside
Kroppen som en rotvälta! Briljant!
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström