Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fender Telecaster 62 Custom Sunburst (White frame). Fan! Vad jag har drömt om denna gitarr. Och nu ligger den här bredvid mig, och räddar mig ifrån mina demoner.


Har jag inte musik


Har jag inte musik.

Denna fantastiska varelse.

Så skjuter jag lätt mig själv!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2015-12-07 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP