Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojklek - en drömramsa

 

Baka baka liten kaka

fylla den med kött

så den smakar sött

 

Mata mata liten docka

dockan får nu bocka

somnar sen så sött

 

I den pojkens kaka

var det snus och brännvin

kunde dockan smaka

fick av döden känning

 

Operera liten docka

nagelfilen in bland lockar

pojken ler fast dockan dör

det rår inte någon för




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-08 07:54



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
oO Det var en rå ramsa! Slutet är riktigt ruggigt, ger skräckfilmskänningar - och att det hela är på rungande schwungande rim gör att texten bara blir ännu mera creepy (ungefär som känslan i "A Clockwork..." när Alex sjunger "I'm singing in the rain" samtidigt som han sparkar på den liggande... Hu!)
2015-12-09

  Magdalena Eriksson VIP
sorglust
över nilen ilar liten docka
krokodil gav den sin smocka.
2015-12-08

  Jaseph
Alltid spännande att leka med gamla barnramsor. Här blandas sockersött med magstarkt.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X