Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vatten - i natten

Jag satte mig själv
vid en forsande älv...
- på en enslig sten...
Och kvällen var sen.

Jag sökte mitt vatten
- där ute i natten
- känslorna for...
Jag spotta och svor.

Och timmarna gick...
Jag höjde min blick...
Såg månljuset glittra
när fåglarna kvittra!

Såg fiskarna simma,
och smådjuren stimma...
Ja, kärleken vann
- så ilskan försvann...




Bunden vers (Rim) av P-E-H
Läst 384 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-08 12:48



Bookmark and Share


  Nannie
gillar
2015-12-09

  louisegirl
Blir glad av att läsa din fina dikt
2015-12-09

  Bo Himmelsbåge
Gött när Kärleken vinner över ilskan...
Ja, Naturen har en mycket stor läkande inverkan... skönt att den finns!
Fint rimmat!
2015-12-08

    ej medlem längre
Gott! I naturen försvinner ilska och dåligt humör!
En terapi för stressade själar...
2015-12-08

  RitaBrunner
Som en glad ramsa eller en trall låt! :)
Blir glad av den...
2015-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt rimmat med ett skönt slut...:-)
2015-12-08

  Respons VIP
Kanske ett exempel på naturens läkande kraft... Bra formulerat!
2015-12-08

    ej medlem längre
Vilka fina rim i en dikt som får mig att le.
2015-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om naturens helande inverkan!
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H