Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina älskade små stora barn betyder mer än allt för mig och är min högsta prioritering i mitt liv - Men det är precis som det ska enligt min mening!


Min älskade lille store vän ...

... du är den allra 
finaste jag vet!

Älskar dig
mer än hela Universum
bortom alla ord ...

Saknar och längtar
efter att få träffa dig
prata med dig
krama om dig
och bara få finnas för dig
när helst du behöver mig ...

Önskar jag ägde makten
att undanröja alla hinder
som finns just nu
och göra så att du
slipper allt som är
och kan få tillbaka 
allt det du nu så länge
tvingats försaka ...

Vill och önskar
mer än allt just nu
att du vore här
så jag skulle kunna
hålla om dig ...

... länge!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-08 15:41



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Oändlig kärlek från hans första andetag till ditt sista, och långt efter det.
Varmt berörande
2015-12-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ord så fulla av kärlek att man smälter...
2015-12-08

  Ingrid Trolle
En faders innerliga
längtan efter sin son
så fint beskriven i
din dikt. En innerlig
önskan att du snart
får träffa honom
2015-12-08

  Lynx63 VIP
Bättre kan man inte skriva.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP