Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaosartad konst.

Hon avskyr att måla upp fantasier för sitt inre då det skapar kaos och ångest i sinnet.

Hon tappar taget om verkligheten och låter sig förföras av ett dagdrömmeri som pågår 24-7.

Och det där jävla slottet med den där jävla balen som ska vara så förbannat underbar!

Kastar en tegelsten i huvudet på gestalten med glasskon.

Som ett tjurigt litet barn som inte får det godis som hon vill ha!


Kapad längst fotknölarna
Blåst på konfekten
Lurad av livet

Hon lugnar sig och tankarna får flöda fritt och målningen växer med de vackraste färgerna som hon har.





Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-08 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en absolutgivare, livet (+)
2016-04-13

    Marica Dahl
Snyggt! Rubriken är väldigt passande o beskrivande, gillar detta!
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa