Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterblod

Järn,
var en doft jag aldrig trodde jag skulle känna
från dig.

Men så satt jag där
den där kvällen
och tvättade bort det torkade blodet
från din kropp.

När det enda slagsmål du varit i
var det med dig själv. 




Fri vers av Niclasdotter
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-08 21:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångat
2015-12-20

  Magica VIP
Berörande!
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter