Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig varit vän med mörkret

Vintern är inte min årstid.
Speciellt inte den som är i år.
På något vis är den mörkare
än den som var i fjol.

Jag skulle kunna skylla på
att snön än inte har kommit
men sanningen är 
att jag tror att mörkret kommer
från insidan.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-08 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter