Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
guds vakraste barn


Du är solen för mig

Du är som solen för mig så som solen är för
jorden,

Guds vackraste barn,

det går inte att beskriva dig, jag har inte lärt mig dom
orden

jag känner en doft sötare än all frukt i denna värld,
ditt hår; så unikt som en lotus blommas flärd

Att jag blir upprymd i din närvaro går inte att undvika,
det kittlas i magen, varje hårstrå på min arm börjar kännas,

leendet du ger mig;
förtrollar,
det går inte att sova,
mina känslor är för starka,
dina ögon är för vackra

Jag vill inte längre ligga o drömma om något bättre
dina ögon visar mig allt jag vill se¨\',
när jag ser på dig så vill jag bara le

Jag måste nypa mig i armen varje
dag,

att jag lever med en
prinsessa som du
känns alldeles för
bra






Fri vers av Arte
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-04-26 01:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Älskar varma dikter...och din är både varm o het...snyggsnyggt!!!!
2006-04-26

  frozen_yoghurt
Gud vad glad man blir av denna! Din ordval är fantastiskt!
Ibland är vardagen så underbar och lik en dröm, och det gäller då att leva i nuet och ta vara på det livet har att erbjuda en! :)
Tack för jättebra läsning!
2006-04-26

    Jess81
du beskriver kärleken så vackert.."det går inte att beskriva dig, jag har inte lärt mig dom orden" är en mening som verkligen säger så mycket. Bra flyt i texten och sköna rim.
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte