Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ KURS


På kurs om...

Hälsan är dagens ergonomi.
Stetsoliden sköljes ned med
kall Skogsstjärna.

Hälsan är dagens delirium.
Amfetaminet sköljes väl med
varm stadshjärna.

Stets-härförleden förföljs med
förkyld sjöstjärna.

Hälsa dagen allegori-rum.
Vitaminet döljes likväl med
vurm luciatärna.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-10 16:33



Bookmark and Share


  Jaseph
Fyra strofer mellan hälsa och ...ärna. Gillar hur strof tre bryter mönstret lite grand.
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar