Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångrisar två

De raglar runt de två, i en ful värld med alla dessa sinnesslöa människor.
De två, som är lika halt och lytt, vandrar fram hand i hand och skrattar åt sådant som andra förkastar.


Han och Hon som inte är riktigt riktiga men som bär på en eld som ingen annan har.
En säregen passion då situationen är av en karaktär som inte kan specificeras - just nu.


Men elden brinner då de är lättantändliga - tillsammans
















Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-11 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mångrisar doftar bäst
under grillning
smaklökarna applåderar
med flammor,
Tillsammans+
2016-01-11

  Micael Axelsson
Ja, vem fan vill vara den perfekta normen! Känner och blir så härligt upplyft av den här, då jag får se de två, så härligt trasiga, imperfekta, vilket gör dem så fantastiskt verkligt verkliga.

Ser paret, som en inre bild, hur de famnar varandra, och ser varandra med eldig blick - de två, vilken härligt värmande aura. Idag och imorgon, gör den sig som en vacker tavla - i vart fall för mig.
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa