Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och pojken II - en drömraga

 

Flickan var en pingla

liten som en mygga

ville bara springa

från dom som var stygga

 

Pojken ville ro

båten ville sjunka

skulle nästan tro

att han ville drunkna

 

Svårt är att ge vård

till så klena barn

tillvaron är hård

för ett litet flarn

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-13 08:28



Bookmark and Share


  erkki
Små fina rim om hur hårt livet kan vara.
2015-12-14

  Stefan Albrektsson
Ja, tuffa tider för de små (oavsett var/hur de är "små"). Välkammade rim - inte så många gangsta (men inte heller ett enda crappy pants B.S.-rim).
2015-12-14

  Jaseph
Tuffa villkor för dom små!
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X