Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dofter och smaker samarbetar och slutar i en behaglig känsla!


Känsla av eufori

Jag sitter i mitt julpyntade kök
och njuter av tända ljus,
och hyacinter som sakteliga slår ut
och delar med sig av sin ljuva doft...
Skrattar till...
va livet kan va skönt ändå...
häller upp ett glas välsmakande julöl
för det till mina läppar, njutningsfullt känner jag
den sträva smaken av kryddor rinna ner i min strupe
och fler minnen kommer upp, som gubben i lådan...

Jag hade nästan glömt hur julen kunde smaka,
hur luften kunde vara full av erotiska dofter, ja du läste rätt...
jag menar erotiska, inte eteriska, fast det är klart de finns där också!
Jag känner en frihetskänsla som jag inte haft sen urminnes tider
och alla dessa intryck och dofter får mig att känna mig levande igen!
Nu längtar jag efter de stunder som kommer, och vet att allt blir bättre
jag behöver inte vara ensam om jag inte väljer det själv,
och den känslan mina vänner... är euforisk!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-13 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP