Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The future is still unwritten

What happend was you
Entered my life like no-one ever done before
Like you always been there

And then what happend
You said you might leave
Like you never been here before

I say forget the past
The future is still unwritten




Fri vers av HelenaOd
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-14 20:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
verkligen bra :) kram
2015-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Joe Strummer.
Min gamle hjälte.
Och i och för sig kan jag hålla med. På ett sätt.
Men det finns en annan aspekt.
Framtiden finns profetiskt förutsagd. I Bibeln.
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd