Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limbiska systemets kollaps

Dessa ord, bilder och hela scenarion som skapas med nervtrådarnas impulser. Dessa blixtrar i ultrarapid fart och allt blir till en enda stor gröt av tankar som inte går att sortera.

Ett enda stort trassel där början och slutet har förlorat sig själv i det kaos som råder och det är lönlöst att försöka att förstå vad allt betyder.

Det pyr bakom skallbenet och myelinet börjar smälta likt ett nerbrunnet stearinljus.
Kortslutningen är nära och det är oundvikligt att innanmätet imploderar av all den kraft som slåss därinne.

Att skrika ut alla ord, bilder och hela scenarion hjälper föga då stämbanden har slutat att fungera. Det är bara att hänga med i svängarna, acceptera knutarna på känseltrådarna och försöka förstå hur det hela hänger ihop.

Det går inte och det Limbiska Systemet kollapsar.




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-15 19:56



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Hört av Wiki att limbiska systemet icke är att lita på, under förälskelsen!

Jag tror, att flertalet personer kan relatera till detta kaotiska myller som kan ske.

Tycker att det är häftigt, märkligt och magiskt hur mycket som kan processas under kort sekund, genom det där kontoret. Så det är ju inte konstigt att då och då även kollapsar och det blir kraftig trafikstockning.

Gillar känslan av hur du skapat det; Som att åka flumride med tanken... här går det undan, utan kontroll.

Måste tillägga att jag älskar den "drömlika" tavlan.
2015-12-15

    ej medlem längre
med fullkontakt
perfekt,
som målningen+

2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa