Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få uppleva julen utifrån mitt eget jag!

Nu är det snart Jul igen...
denna jul känner jag mig mer ensam än någonsin
men jag känner mig också stark
och det kommer att leda till något bra

Styrkan i sig är värdelös om jag inte använder den,
men det tänker jag göra, jag tänker bry mig om mig själv...
ja vara helt och hållet egoistisk och ta det jag vill ha,
ska bli så skönt att uppleva en jul med mitt egna jag!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-16 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att ta hand om sig själv och ge sig själv respekt och uppskattning är viktigt!
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP