Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonkvist

 

Sch! Stör inte morgonen
med ord
Gläds bara åt kvittret
som småfåglarna strör ut
på din förstukvist




Fri vers av Regina E
Läst 772 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-04-26 13:29



Bookmark and Share


  filosofian
underbar.
2011-04-25

    Porslinsdockan
Härligt,stanna upp och se,hör,känn,njut...
2007-02-09

  Luminus
Så enkelt... och du ger mig hela morgonen.

Vackert
2006-11-28

  Rune Thorsell
Hej Regina!

Kan endast instämma med föregående "recensenter". Ett litet guldsmycke, väl arbetat. Jag har bott på landet. Minns fåglarna på fönsterblecket.

Skön dikt! Kram! Rune.
2006-05-31

  Hildegun Relefors
Underbart är kort! Nu har jag hittat dig som skriver glada korta små funderingar. Många dikter behöver en liten glad knorr på slutet, det är så vi överlever.
2006-05-11

  Bodil Sandberg
Vilken underbar liten dikt!!!!En riktig liten sköning!
2006-04-26

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Just "strör ut" gör denna dikt så vacker. Om nödvändigheten i att ibland låta upplevelser gå före ord - lyssna istället för att låta.

Tack för påminnelsen!
2006-04-26

    HiFi
ja men öppna dörren kan jag väl få göra i alla fall... trevlig liten dikt
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan