Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

singularitet var det fokus

singularitet var det fokus
samtidighet krävde
eller bara mer pilsner

ibland bara måste man byta något
skjorta kalsonger tid på dygnet
alkemin har sitt pris

långvarighet är en sång
om en annan kärlek
än den som hukar i mörkret

de som vinkar till havet
särskiljer aldrig på klockor
och andra skuggor

vissa följer vinkeln
in mot det slutgiltiga
utan vit flagg

det är vi just nu




Fri vers av andrasidan
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-16 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan