Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STULET LIV


Ett barn som aldrig kom till världen.
Du blev bara till,
men fick inte födas.
Du fick inte finnas.
Du fick inte bli syster
eller bror.
Du var aldrig meningen.

Men mitt hjärta blöder,
och jag gråter
av sorg,
av ånger och samvete.
Jag hade velat ha dej nu.
Din bror också.
Skam.
Varför tog jag ifrån dej

...ditt liv.





/ Clara-Fina





Fri vers av Clara-Fina
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-04-26 13:48



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Öppenhjärtligt och smärtsamt.
Tyvärr hjälper det inte att ångra. Men tänkt att det som kändes rätt då fick styra.
2006-04-28

  Jessi
Om det ändå vore så enkelt att det bara handlade om att ta ngns liv eller ej- då hade vi aldrig behövt "döda" ett barn. Men livet och även beslut är aldrig så enkla. Men stark text som får en att tänka
2006-04-26

  * Ammi *
Ja som skrivet är, det var antagligen det bästa valet just då, att efteråt känna ånger kan ju ha sina orsaker, men man gör nog inte ett sådant val om det inte är nödvändigt.
Men har man inte bearbetat detta finns ju hjälp att få.
Lika sorgligt varje gång det händer, men vi får även tacka för att valet finns
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina