Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klappjakt





Jag önskar jag vore i Shangri-La
och hårda klappar slapp ta.

Bara mjuka till varandra
var dag istället för att vara
Shanghajad i marknadens
kvävande skruvstäd!

Ohh.
Jag önskar jag vore i Shangri-La.
med kryddoft solljus och värme

Och att vi båda tillsammans där
utan tvingande presenter
hade det så leende bra. ..




Inspirations skvalmusik:
"Love songs
of Urheen"
:)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-17 10:30



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Jag har köpt en mjuk julklapp åt mig själv; en fotbehandling (elev). Nu svävar jag mot julen med lätta fötter !
2015-12-18

  i af apa
härligt svalkande skval!

glad jag slipper
klappjakten
hade packat in mig själv
annars...
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP