Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dagshändelse


Jag gav ett leende..

Att byta ett leende
Kan resultera i en kontakt
Idag erbjöd en ung man sin hjälp
Då jag hade mycket att bära
Dessförinnan hade jag enbart sagt hej
Med ett leende
Då förläggningen ligger 50 meter från mitt hem
Har jag ofta tänkt hur fan är det att lämna allt
Släkt, vänner, känna oro för dom
Inte veta om dom lever
Med tanke på mina 21 år i byn
Där jag fortfarande går ohälsad oftast
Så kansket är det ett hej som gör skillnaden




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-17 14:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt å bra!
2015-12-18

    ej medlem längre
ja ett ciao kan göra skillnad..
..och en bra text om en
dagshändelse från dig..
2015-12-18

  Lars Hedlin
JA det kan göra den största av skillnader :)
2015-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ett hej och ett leende kan förändra situationer...och visst gör det skillnad...
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano