Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort


Levande ljus

vinden läcker in.
ditt namn blåses ut,
som de och du, varit levande ljus.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-18 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström