Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dam(n)-bad - en drömraga

 

Badhuset bakom stationen

ifrån källarn ljuva toner

kammarkörrepetitioner

 

Gratis inträde till badet

det var nånting jag blev glad åt

nakna kvinnor uti rader

 

Alla trängde sig så gladkäckt

själv tyckte jag det var asfräckt

och jag hade glömt min baddräkt

 

Jag fick nöjas med att duscha

toadörren hade lucka

bara tejp och inget vred

ingenstans var man i fred

gömde mig uti min handduk

sökte skapa lite andrum

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-19 09:26



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Tokroligt, sådant där som man drömmer mardrömmar om. Störtsköna rim!
2015-12-23

  Magdalena Eriksson VIP
"bara tejp och inget vred
ingenstans var man ifred"
jo jo julen kommer med alla samman i ett hus.. fast det här va ju något helt annat som du skrev om, men ändå .
2015-12-20

    tehdog
ha ha, ljuvlig då-och-då-rimmad text.
2015-12-19

  lodjuret/seglare VIP
Ja man orkar inte läsa 'för mycket' av samma sort. Litet måste bort. Men det bästa är det drömda och därför lätt jästa.
2015-12-19

  Stefan Albrektsson
Impas som alltid av gangsta-rimmandet (och som bling-bling på hoodisen: en strof trippelrimmat oO ... just sayin'...)
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X