Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decembergryning

jag vet inte vilken dag det är men
jag vet att vi stirrar varandra i ögonen


hon



kväver mig




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-20 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt