Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri undervisning - en drömsenruysvit

 

en diskussion om

samhällsproblemen vid det

bruna långbordet

 

jag föredrog att

sitta på golv och skapa

julkort med vättar

 

frikyrkopastorn

pekade ut fuktskador

sökte sympati

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-20 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X