Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God jul allihop!

Ho ho ho
hem till brorsan jag skall gå,
äta dricka och vara glad
men absolut inte doppa bröd i något spad...
sedan tittar vi på Kalle och de andra
för att sedan ut på promenad vandra
får ej glömma att kroppen bör må bra
även om vi frossa lite ska.
Endast denna gång per år
tycker jag att ensamheten är ganska svår
glad jag har min lillebror
som också faktiskt ensam bor
vi slår våra ensamma huvuden ihop
och svingar ett eller annat julölsstop.

God jul och gott nytt år på er alla kära vänner här
nu mot ett nytt fantastiskt år det bär!!!!!






Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-20 12:20



Bookmark and Share


  stig wikman
HOPPAS
NI FÅR KUL
JAG ÖNSKAR
ER GOD JUL.

FRÅN MIG
SOM HETER STIG.

KRAM .
2015-12-20

  Heikki Hellman
Samma Glad och Givande Jul till dig också!
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP