Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo..


blacktear » Haiku

att en tår rinner

är inte alls konstigt ju

för jag älskar dig


min lilla älsklings kille


jag älskar dig så mycket




Bunden vers (Haiku) av meel_
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-04-26 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meel_