Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

biter handen som matat mig

stig inte på stigarna
de går inte dit du vill
de är bara fållor utan stängsel
vi måste bryta upp nu innan
det är försent!!!
gå en omväg jag ber dig
på mina bara knän
stig inte på stigarna
bara spring över den ansade gräsmattan
slit upp den och vältra dig i leran!!!




Fri vers av vove
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-21 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove
vove