Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nångång

En gång, så finns vi att leva
nångång, så finns också du
som på ängen när det blommar
kommer en att slå ut

Alla bär sin skönhet
men det finns bara en
en som jag vill plocka
ingen är som den

Som finns nångång
vi finns att leva




Bunden vers av Ollebull
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-21 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ollebull
Ollebull