Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän genom livet


Du, är, min vän
och, som, min vän
vill jag inte att du går
framför mig och bildar spår
gå, bredvid mig
och var min vän

Du, är, min vän
och, som, min vän
vill jag inte att du går
bakom mig i mina spår
gå, bredvid mig
och var min vän




Fri vers av Ollebull
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-26 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ollebull
Ollebull