Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mmmm jag driver mej till vansinne

sluta jag vill inte veta!!!!
mata inte mitt ego, jag har ingen kontroll
det bits som in i helvete
jag säger: ge det mat, komplimanger
säg det, nu!!!!!!!!!att du inte vill att jag
ska dö
men det blir inte bättre
springorna för stora, fingrarna: för små
tänderna för vassa
och jag är här inne med det
kan ni förstå?!!!!!!!!!!!!

när det är hungrigt: skriker det
när det får mat: skriker det
när det tuggar sönder mig: skriker det




Fri vers av vove
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-22 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove
vove