Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där låg jag den dåliga jägaren


Nyduschad både av tvål, vatten samt en liten del parafym, som inte var lika billig som vattnet. Jakten på det förbjudna kunde ta sin början. Den mänskliga köttmarknaden är inte som en grönsaksmarknad i Frankrike. Den är inte heller ursprungsmärkt eller har ett bäst före datum. Trio med Fläsk spelade dansmusik. Folk rörde sig som de knullade på dansgolvet med kläderna på. Horisontalt hångel kallas det. Spanade efter det perfekta. Helst ringmärkt och gift då har man en gräddfil. Bara en erövring gällde nu för jägaren, belöningen för nedlagt byte var en skön stund. Ögonen var som bruna klot, blicken strålade kåthet. Du luktar gott sa hon. Kom, sa hon, jag beställer en taxi. Vilken dålig jägare jag är, tänkte jag där jag låg som ett byte i sängen bunden med sidenband.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-22 07:43



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Hahahahaa.....

Ja, vad var du egentligen? Jägare eller byte?

Underbart skriftat med många djup om människans längtan efter närhet, att duga i all sin ömklighet.
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson