Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs det smittar...

Varför beklaga
vädret, lite solsken kan
man ju sprida själv...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-22 09:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA sant!
2015-12-23

    Dan Myrbeck
Mycket bra skaldat!!
2015-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra, Ewa-Britt!
2015-12-22

  axveronika
Ja!
Jag trodde dikten skulle handla om vinterkräksjuken . men så mycket bättre!
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt