Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstraktion är för töntar


LOL

Manliga egon
är så jävla bräckliga
usch vad äckliga!




Bunden vers (Haiku) av TorsHammare
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-22 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TorsHammare
TorsHammare