Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KONSTATERAR ATT JAG INTE


ÄR SVENSK… INTE!

Ta mig till havet
Ska alla Svenskar känna till
Det sa en journalist..




Fri vers av Federico Romano
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-23 11:25



Bookmark and Share


    Svarte Petter
Jag blir så förbannat arg när jag läser vad du skriver. Och jag börjar bli lite ledsen.

Ta mig till havet är en riktigt bra/kass visa, på samma sätt som det finns riktigt dåliga visor på andra språk. om man tolkar dem fel.

Men egentligen spelar det ingen roll för det är visorna som håller oss samman.


2015-12-31

    Ubuntu
Havet har inga gränsdragningar. Havet Lever.
2015-12-30

    Dan Myrbeck
Det är lätt att missa låtar, t ex är jag urdålig på Winnerbäck!
2015-12-28

  Lars Hedlin
Berika blandningen för Sverige är ett invandrande folk själva från början....
2015-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Men människor är vi allihopa, fast det begriper inte alla...
2015-12-24

  Annie b'larsson VIP
Bry dig inte, det är ju tyvärr så att det finns individer där ingen klokskap i världen kommer åt. De har bestämt sig.
2015-12-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Äh ! trams , inte fan finns det nåra svenskar inte,allihop är vi bastarder och avfällingar fr aporna.
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano