Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Det är så mycket ångest nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till

Väggarna krymper ständig och jag hittar inte din hand i mörkret

Du
Min själsfrände som inte är med mig när jag vill
Du släcker bränder som är skapad av ångest och tårar

Jag skakar och lungorna imploderar
Kan inte andas

Du
Min luft som får mig att andas med ett leende
Lättar trycket som finns där ständigt utan dig

Det gör ont inom mig att ha vetskapen om din kärlek utom räckhåll
Kärlekshjärtat blöder

Du
Mitt plåster som läker mina sår
Med dig så skapas inget blod


Det är så mycket ångest nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till




Du är inte här






Jag saknar




Vill ha dig här




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-23 22:02



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Smärtsamt verklig. Ångest och saknad snyggt förmedlat. Bra skrivet!
2015-12-25
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa