Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min nya julgran. Eget foto.


Julaftonskvällen

Alla stjärnor ska tändas
lika så årets nya gran
med ovanlig julgranspynt
i konst.
Julglädje i år är allt nytt i
fönstren.
Lysande julkransar och
en hjärtans jul dekoration
som lyser även den är vacker.
Som är årets julklappar.
Vi är nöjda och glada.
Vi firar jul bara vi två
tillsammans.
Lugnast så tycker vi.
Snart ska vi ta foton och
skriva lite på datorn.
Härligt att fira en lugn jul.

God jul och Gott nytt år.
Önskar MaRit-MaRitza LöfRoos.




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-24 11:50



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
God Jul & Gott Nytt År, härlig firande i två och hemma i Sverige i lugn och ro samma här samma program det är härligt! Kram/ Diana.
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos