Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv och död


Lever utåt

men inåt

dör jag




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2016-07-17 19:33



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En tungsint dikt dikt med få ord kunna utrycka sig så väl i känsla!
2016-07-18

    Dan Myrbeck
Stark text. Säger mycket
med få ord..
2016-07-18

  Marianne Räf
Inte bra! Kan själv känna så, men
gissar att man måste fortsätta å
kämpa på -- för Livet...
2016-07-18

    ej medlem längre
som lyckokakans baksida +
2016-07-17

  Quasimodo
Låt livet leva dig för det som gör dig levande!
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP