Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan utav Du.

Jag finner det märkligt
hur livet är delat
ett då
ett sedan.

Då när du fanns ibland oss
Sedan där du är någon annan stans

Ändå ser jag dig
i mina anletes drag
i dotterns forskande blick
i sonens skapande sinne

Livet levs jämt och ständigt
i skuggan utav Du

Död och begravd sedan länge
finns du ändå mitt ibland oss.

Jobbigt men ändå betryggande
att delar av själen ännu finns kvar.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-26 11:14



Bookmark and Share


  Amari
Texten känns igen, tycker mycket om.
Delar lever vidare, och minnen förstås.
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP