Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNEN OCH TACK


Vi såg efter fjärilar
längs Kärleksstigen.
For längs vägar utan slut
med packning
av glädje, smörgåsar och kaffe.

Upp i skogarna.
Ner till havet.
Bort längs Gungvala ängar.

Rödhakespel och
näktergalssång.
Vart vi än tog oss väg
så var det landskapsskönhet.

Hembygd med sång
från förr och nu.
Och så vi
på cyklar i sommarens
fröjd, jag och du.

Nu
i decembers gråhet,
sju grader varmt,
storm
och juletid.

Med en bön om
julefrid.
Tack Gud, tack alla vänner.
Tack för Kärlekens händer.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-26 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar