Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Mitt glädje, Min tro, Min vän

Min styrka, Min tröst, Min trygghet

Min kärlek, Mitt liv

Jag lämnar dig

Min sorg, Min ångest, Min fiende

Min svaghet, Min oro, Min smärta

Mitt hat, Mitt liv

Jag lämnar dig




Fri vers av Esset
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-04-26 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset