Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonlockens lockelse


Jag är tyst.
I en ensamhet,
som sveper om mig.
Ett tröstande täcke,
instoppad.
I min mun.
Jag skriker,
i täppt stämma.
Med ilskan,
som taktslag.
Samt hämnden,
i alla de toner,
mitt inre framför.
Allt i ett evigt oväsen,
vars melodi skapar,
en rythm.
Som får mig att gunga,
i min egna famn.
Ögonblicket innan,
jag somnar.




Fri vers av Maggie
Läst 705 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-26 21:01



Bookmark and Share


    Aliah
Känslosamt och målande. Du sveper med läsaren i din egen känsla. Strålande!
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie