Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What you want

I try i do 
I promise i will

I wont deny though
my worries of
losing you

or
my deepest fear
of losing myself




Fri vers (Fri form) av HelenaOd
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-26 20:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslosamt och berör inom!
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd