Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det första på ett armband med turkosa stenar till coola dottern, det andra på en skjorta till musikersonen, det tredje på en påse med flaska och blomma till morfar.


Årets bästa julklappsrim

 

Färgen lätt turkos-burdus

passar ej till rosa blus

 

Sådan smalspårig manchestersammet

passar finfint i orkesterdammet

 

Här får du en påse

till på-seende

så nu vill vi åse

ett pås-leende




Bunden vers av Nanna X
Läst 235 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-27 08:57



Bookmark and Share


    prima donna
Rimmat är fett! :)
2016-01-01

    Tea Alex
Trevligt med julklappsrim! :)
2015-12-29

  Magdalena Eriksson VIP
haha fint!
2015-12-28

  Ingela Svenson VIP
Kul! Här kör vi spontan-rim, så det blir tyvärr bortglömt snabbt. Vi får väl börja skriva ner dem!
2015-12-27

  i af apa
ha ha! glada de blivit, kan inte tänka mig
annat...
2015-12-27

  erkki
Trevliga och lagom långa.
Åt ni lutfisk? F d långa?

Jag fick inte upp nån ånga
Kunde ej poänger fånga!

Barnbarn sprider prylar många
Fram längs golven sen de stånga.

2015-12-27

  TrollTörnTrappan VIP
Åh, ljuden varar fram till påska...?!

Turkos låter snyggt svalt vaket bland tröttande tomterött.

Allra bästa schwungen i chester//kester!! [fastän somliga uttalar med pösig betoning på man-]
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X