Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tröttar med rimmade Och tränar snart simmande


Grötrim

Jag blir nog rätt tjatig
med tröttande rimmande

Fick julgröt så matig
Och brödskivor, simmande

Så blev jag rätt katig
ger magen nu trimmande




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-27 11:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gröt kan man för omväxlings skull äta på nyåret eller när helst det passar, för helgerna i sig och kulturen man gärna svassar.
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki