Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden blöder

Letar efter känslan
bakom boksidans
bortskrapade ord

Svaga nyanser av
känslofyllda ord
finns bakom
nedrivna tapeter
i hjärtats innersta rum

Lager av år
i mina vener
formar orden

En droppe blod
på vitt papper
skapar känslor

när

orden blöder
fram
sin sanning

©SkymningBlå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-29 18:11



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Från hjärtat ut i ord, snyggt fångat!
2015-12-31

  Lars Hedlin
En mycket bra text min vän! :)
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP