Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schackmatt

Du märker inte när du drar fingrarna
längs min ryggrad
att jag är hos någon som inte är du



Någon jag aldrig kan skriva mitt sista ord om
för han förtjänar alla ord i världen
och allt utrymme i mitt huvud,
i min kropp



De säger att det inte är ett spel,
kärleken,
men de känner inte oss



Du är inte mer än en schackpjäs
av motståndaren
som jag förr eller senare
kommer knocka ut




Fri vers av artaug
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-29 18:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara femme fatale
knocka du på, du briljerar totalt
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug