Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det varligt

Låt inte känslorna bolla med hjärtat
som vore det en tennisboll
Tänk istället på det som ett ägg
Respektera hjärtats skörbarhet
Ta det varligt 
Avvakta lite och se det växa
Övervattna inte

Torka inte ut det heller 




Fri vers av HelenaOd
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-29 22:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra i insikt!
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd